αρχική

NEA

Γιατί να αγοράσω ακίνητο στην Ελλάδα;Καθώς, όλο και περισσότεροι Κύπριοι στοχεύουν στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δικό της σπίτι, το Athens Casa σας αποσαφηνίζει τους 10 κορυφαίους λόγους, για τους οποίους η χώρα  ανήκει στους τελευταίους ανεξερεύνητους παραδείσους ακινήτων στην Ευρώπη.
 

Ο κορυφαίος λόγος για να αγοράσετε ένα διαμέρισμα στην Ελλάδα, είναι η εύκολη και απευθείας πρόσβαση με όλα τα μέσα μεταφοράς, περιλαμβανομένων αεροπλάνων, πλοίων και αυτοκινήτων. Όσο αφορά την αεροπορική πρόσβαση, 21 διεθνεις αερολιμένες καλύπτουν όλη την ηπειροτική και νησιωτική επικράτεια, με ενεργό ενδιαφέρον από  μεγάλες αεροπορικές εταιρίες όπώς οι  British Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways, Air Berlin, Aegean Airlines, Norwegian, Ryanair, , EasyJet, Brussels Airlines, Transavia και Ellin Air.

Ο δεύτερος λόγος, είναι το καλό κλίμα. Η μέση θερμοκρασία είναι 18 βαθμοί C, με πάνω από 300 μέρες με 8.5 ώρες λιακάδας ημερησίως.

Η ακτογραμμή της Ελλάδας, "με διπλάσιο μήκος απο αυτό των ακτογραμμών της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, διαθέτει περίπου 400 παραλίες, βραβευμένες με μπλε σημαία" και αποτελεί την μεγαλύτερη ακτογραμμή της μεσογείου, με μήκος 13.676 χμ.

Οι 10 λόγοι για να αποκτήσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα είναι:

1. Προσβασιμότητα

2. Καιρικές συνθήκες

3. Κουλτούρα

4. Ακτογραμμή

5. Βιοτικό επίπεδο

6. Χαμηλός δείκτης εγκληματικότητας

7. Χαμηλό κόστος διαβίωσης

8. Επένδυση σε έναν ανερχόμενο προορισμό

9. Κόστος μεταφορών

10. Νομικό πλαίσιο - Άδεια παραμονής

© ATHENS CASA 2018 / CREDITS: